IM? Talán mégsem!

2012.02.11. 17:22

Végül nem fizettem be az ironman nevezési díjat, így törlődtem a nevezési listáról is. Nem feledékenységből és nem is anyagi megfontolásból lett így. Valahogy úgy érzem, mégse...

Nem arról van szó, hogy lusta vagyok edzeni, de annyi mindennel szeretnék foglalkozni. Az IM-re való készülés az agyamat is lefoglalja. Még akkor is ezen jár az eszem, amikor tök mást csinálok. Pedig még olyan messze van. Azt hiszem, ha beneveztem volna, minden lelki és fizikai energiámat csak arra irányítanám, pedig annyi más feladatom is van.

Most váltottam munkahelyet. Szeretnék agyilag is ott lenni a melóban, nem pedig az IM részletein gondolkozni közben. Rengeteget kell tanulnom és már a belépésem napján két külföldi utat terveztek be nekem az elkövetkezendő hetekre. Szeretnék jó munkásasszonyhoz híven helytállni. És sokminden más is van, amire szeretném felhasználni a kapacitásomat. Ha most mennék ezerrel az IM felé, annyi mindent kizárnék az életemből.

Lehet persze, hogy még meggondolom magam. Egyelőre messze van. Talán, ha kicsit közelebb érünk az időponthoz, reálisabban el tudom dönteni. Tudom, sokan már most kezdenek edzeni rá, és valószínűleg, aki nagyon rá van kattanva, az jól is teszi, de ez nem az én esetem. Szerintem én fizikailag képes lennék teljesíteni akár most is (ha léket vágnának az úszáshoz :-)). Ha áprilisban döntök úgy, hogy mégis menni akarok, még fel fogok tudni készülni. Most viszont mások a feladataim!


A mai nap pozitívuma, hogy hosszú idő után először sikerült világosban futnom, és megláttam a Kopaszi gáton a Duna jegét. Nagyon hangulatos volt. Mostanában elég motiválatlannak érzem magam a futáshoz (az edzőtermi sportok jobban bejönnek), de ez a mai nagyon állat volt. A sebességemmel nem dicsekszem, már épphogycsak 5 percen belül futom a km-eket. De nem érdekel! Örülök, hogy legalább ennyire futja. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://futobarom.blog.hu/api/trackback/id/tr174094303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2012.02.13. 08:50:07

Igazad van, hogy nem kapkodod el, jövőre is meg lehet csinálni, nem sürget az idő. Rengeteg munkával és lemondással járhat egy ilyen felkészülés és agyban is ott kell lenni.
Persze így más, hiszen te meg tudod csinálni talán kevesebb felkészüléssel is, így pár hónap múlva, ha már tisztábban látod a feladataid az új munkahelyen, akkor jobban megtudod tervezni a dolgokat.

effe 2012.02.15. 11:45:13

a bringát azért megcsináltatod?

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2012.02.20. 17:22:14

@pantomimes: Igen, en is ugy gondolom, hogy nem olyan surgos most, az iden "tul lenni" ezen. De az is lehet, hogy aprilisban megis ugy dontok, es meg akkor se keso. Te hogy allsz a maratonfuredi felkeszulessel?

@effe: Elmentem a bringashoz, le is beszeltuk a dolgokat, de azt mondtam, hogy marcius kornyeken visszaszolok, hogy tenyleg kell-e. Ha nem megyek IM-re, akkor bringat se csinaltatok, mert szerintem nem hasznalnam ki. Varosi kozlekedesre ilyen jo bringa nem alkalmas, mert nem lehet sehol ott hagyni.

bitliszbá 2012.02.21. 13:06:29

Nóri! Szerintem is megvár minket az IM!

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2012.02.21. 13:19:29

@bitliszbá: Hat, nagyon remelem, hogy nem fog elfutni elolunk. :-) Majd egyszer megcsinaljuk, amikor eljon az ideje. :-)
süti beállítások módosítása